Meny
 
Sommerens badetøy 2019

 

Sommerens lekreste badetøy

Endelig går gradestokken riktig vei, og hva er vel bedre enn å starte sommeren med nytt og flott badetøy. Utvalget på årets bikinier og badedrakter er stort og varierende med mye farger, lekende mønster og spennende detaljer.

Med så mange stiler og fasonger på både bikini og badedrakter, er det så mye enklere å finne det perfekte badetøyet. På Jessheim Storsenter finner du et variert utvalg i flere av våre butikker, som blant annet undertøysbutikkene Amour og Hunkemöller. Hos Amour, senterets nisjebutikk, kan de friste med anerkjente merker som PrimaDonna, Seafolly og Sunflair. Her har de ansatte mye kunnskap og er behjelpelig med riktig passform og størrelse. 

- Uansett trender, er det viktig å få hjelp og finne noe du føler deg vel i, sier Heidi Pellerud Brustad hos Amour.

 

 

 

  Heidi Pellerud Brustad viser frem sommerens lekre badetøy hos butikken Amour.

Bikini

Glade og friske farger er en sentral del av sommerens motebilde, i tillegg til spennende detaljer og snitt som gjør det lille ekstra. Trenden med høye liv på underbuksene fortsetter, samtidig som 90-tallstrenden med høye skjæringer på trusene er tilbake for fullt.

- Høy skjæring på bikinitrusen eller badedrakten har en forlengende og slankende effekt på beina, sier Heidi.

Valg av riktig overdel er også viktig for at bikinien både skal sitte bra og føles komfortabel. For de som trenger løft og støtte, anbefaler Heidi overdeler med cupstørrelser.

 

 

 

Modell med bikini fra butikken Amour, matchende veske og solskjerm finner du også hos Amour. Ferskenfarget bikini fra Hunkemöller og mintgrønn bikini fra Cubus.

 

 

 

Modell med bikini fra Hunkemöller, sennepsgul bikini fra Gina Tricot, veske fra Match, shorts fra Cubus og rød bikinitopp fra Kappahl.

Badedrakt

Badedrakten har virkelig fått befestet sin posisjon i motebildet, og er like populær blant både unge og voksne. Det geniale med badedrakten er at den kler de aller fleste kroppsfasonger og størrelser. Draperinger og diagonale linjer kamuflerer valker og har en slankende effekt. Uansett behov, er det nesten et must å eie en av disse flotte badedraktene. Style badedrakten med et lekkert skjørt eller en stilig bukse, og du er klar for fest. Glem ikke tilbehør når du først er i gang. Solhatt eller solskjerm er sommerens viktigste tilbehør og er prikken over i-en på sommergarderoben din.

 

 

Modeller med badedrakt fra Hennes & Mauritz, rosa badedrakt fra Cubus, stripete fra Amour og grønn badedrakt fra Kappahl.

Sist endret - 19 juni 2019
Jessheim footer Retargeting