Meny
 
sommerlige_favoritter

Sommerlige favoritter!

Hva er vel ikke bedre enn plagg som kan brukes til flere anledninger? Sommer & Vinter og Vic har mange klassiske klesplagg som kan pyntes opp eller ned. 

-Vår jobb er å gjøre det klassiske spennende og kult, sier Haakon Marius hos Sommer & Vinter. 

 

Sommer & Vinter og Vic har et bredt utvalg i skjorter og piqueskjorter i et stort fargespekter. De fargerike skjortene denne sommeren er ikke like skarpe i fargen som tidligere. Dette gir et mer harmonisk antrekk.

Shorts, skjorte og sko fra Vic

 

Klassisk, moderne kort, sporty, mønster eller med lommer. Det er en shorts for enhver personlighet og anledning. Hugo Boss finner du hos Vic.

 

  • Karusell-maritimt-1.jpg
  • Karusell-maritimt-2.jpg
  • Karusell-maritimt-3.jpg

 

Innslag av maritimt gir en stemning av hytte, sjø og sommerferie følelse. Kombiner gjerne med et røft dongeri skjørt. Klassisk og lekkert fra Sommer & Vinter.

 

 

 

 Friske farger og sommerlig mønstrete bukse. En lekker veske og trendy solbriller setter en spiss på det hele. Alt på bildet finner du hos Vic

 

 

  • Karusell-Hoodie-dress-1.jpg
  • Karusell-Hoodie-dress-2.jpg
  • Karusell-Hoodie-dress-3.jpg

Linskjorter er perfekt til en hver anledning, spesielt når du skal på tur. Ikke vær redd for at det skrukker seg i kofferten, det skal se tøft ut. 

 

Hoods er veldig populært, spesielt på en deilig sommerkveld. Gjerne oversized. Et ekstra alternativ til damene er hoodie dress, et behagelig antrekk som ser superbra ut. Passer til "hyttestilen" og kan kombineres med alt fra sandaler til sneakers og pumps. Stilen finner du hos Sommer & Vinter

Sist endret - 18 juni 2018

Relaterte butikker

vic_butikkside
Sommer & Vinter
Jessheim footer Retargeting