Meny
 
vårens_skotrend_2019_jessheim_storsenter

Svarte Fila-sko fra Nilson shoes, hvite Buffalo fra DNA, hvite sko med metalliske detaljer fra Bianco, hvite/sennepsgule sko fra Shoeday, pudderrosa sko fra Eurosko. 

Vårens skotrend

Den komfortable sneakersen er en sentral del av trendbildet denne sesongen også. De er den ultimate kombinasjonen av mote og komfort, og er perfekt til ethvert antrekk .

Våren er i anmarsj og det er på tide å bytte ut de tunge vinterstøvlene med noe mer behagelig og lett. Nå dominerer de sporty joggeskoene årets butikkhyller, som er perfekte til både hverdags og fest. De er like fine til kjole og skjørt som til bukser. Fargerik. Metallisk. Røff. Elegant. Du finner noe for enhver smak og stil enten du er mer av den vågale eller diskrè typen. Her er tre tips til hvordan du enkelt kan style antrekket med noen kule og iøynefallende joggesko:

 

Behagelig og tøft 

Nå er det lov å bytte ut de høye hælene med behagelige joggesko, selv når du har kjole eller skjørt. Bryt opp det pyntede antrekket med tøffe sneakers. Med chunky såler blir stilen mer røff mens delikate såler og rene linjer myker det hele opp. 

 

Delikate og komfortable joggesko fra Bianco, og nydelig antrekk fra Selected.  

 

  

Sorte sko fra Shoeday, Fila fra dna og metallic fra Bianco


Uformelt
  

Gjør den formelle dressbuksen mer uformell med noen lekre joggesko. Med så mange fine farger å velge i, lar du skoene komme ekstra godt frem til en nøytral look. Eller kjør på med farger fra topp til tå.

 

 Elegante og fargerike joggesko finner du hos Shoe Gallery, og lekkert antrekk fra ONLY. 

 

 

 

Blå sko fra Shoeday, gule fra Eurosko og Fila fra Nilson Shoes

 

Sporty og feminin

Piff opp hverdagsantrekket med noen spreke joggesko. Gå for sporty og robuste sneakers med en touch av feminine detaljer eller farger. 

 

 Dyriske og chunky sneakers fra Nilson Shoes, og stilig antrekk og tilbehør fra VIC.

  

Fila fra Nilson Shoes, flerfarget fra Din sko og beige fra Bianco

 

 

Sist endret - 03 april 2019
Jessheim footer Retargeting