Meny
 

Badetøy for de minste!

Badeklær i glade farger som tåler store plask og lange dager under sola! Årets store og miljøvennlige nyhet er UV-badekolleksjonen laget av 78% gjenvunnet polyamid fra fiskenett, matter og annet tekstilspill.

Badeklær på barnas premisser!

Akkurat som med alle barneklær fra Polarn O. Pyret er også badeklærne laget på barnas premisser. Det betyr klær som forenkler hverdagen, passer til lek, og lar barn være barn! 

 

Å produsere miljøvennlig og spare naturressurser er en åpenbar ambisjon! Badeklærkolleksjonen er laget av resirkulert stoff med UV-beskyttelse (78% gjenvunnet polyamid fra fiskenett, matter og annet tekstilspill). Dét handler også om på barnas premisser!

 

UV-kolleksjonen er lik for gutter og jenter, og kommer i en rekke varianter som badedrakt, og korte og lange bukser og trøyer. Den har solbeskyttelse UPF 50+ som gir barna maksimal beskyttelse, ekstra myke sømmer som ikke gnager, og der klærne dekker, trenger du ikke smøre barna med solkrem.

 

 

 

 -  Det beste rådet for å beskytte de minste er å ikke være for lenge i solen og mest mulig i skyggen. Heldigvis finnes klær som også beskytter. Med Polarn O. Pyrets badeklær med solbeskyttelse UPF 50+ kan barna være i solen cirka 50 ganger lenger enn om de ikke har solbeskyttelse, sier Sofia Sandblom, markedssjef i Polarn O. Pyret.

 

Passform for jenter og gutter i farta

I tillegg til badeklær med solbeskyttelse har Polarn O. Pyret også en rekke andre badeklærnyheter i friske farger og morsomme mønstre og myk kvalitet og passform for lek og fart under sola. Etter badingen er Polarn O. Pyrets frottébadekåper med hette og glidelås og midje som kan reguleres med knytebånd perfekt. Den finnes både til baby og større barn, i ensfarget rød eller blått med Polarn O. Pyret-striper innvendig. Solbriller med UV-beskyttelse finnes også til både baby og barn. 

 

 

 

-   For jenter er badedrakt med tøffe sjøstjerner, Polarn O. Pyret-stripet kantebånd og sløyfe, og skulderstropper i kryss for ekstra god passform perfekte for fartsfylt strandlek. Badedrakt og bikinibukse finnes også med undervannsmønster og dekorative volanger. Til de eldste barna finnes matchende bikinitopp som kan kjøpes med for dem som ønsker.  

 

Gutta kan velge blant en rekke ulike badebukse-modeller - ensfarget, klassiske striper og med morsomme mønstre som blekksprut og hai. Badebuksene er laget av komfortabel polyamid med ekstra myke sømmer. Badeshortser med vidde i hurtigtørkende polyester og innerbukse i luftig nettingstoff finnes også. 

 

Søte og beskyttende badebukser til babyen
Polarn O. Pyrets badebukser til nyfødte har ekstra fôr som fanger opp små uhell, og kommer i tre søte varianter med havdyrmønster, ensfarget blå med blekkspruttrykk på bakenden og klassiske maritime striper. For ekstra komfort mot den myke babyhuden har badebuksen justerbar strikk rundt benåpningene og mykt knytebånd på innsiden av midjen. 

 

 


-  Denne badebuksen er også glimrende å bruke om du planlegger babysvømming til høsten, sier Sandblom. 


Til babyene har Polarn O. Pyret også praktiske UV-beskyttende caps i resirkulert stoff og skygge foran og ekstra stoff bak som beskytter ekstra mot solen i ansikt og nakke.

Sist endret - 23 mai 2016
Jessheim footer Retargeting