Meny
 
barnefestival på Jessheim

Jessheims barnefestival

Det er klart for den årlige Barnefestivalen som går av stabelen 15. og 16. juni. Den tradisjonsrike begivenheten er fullspekket med underholdning, lek og moro for alle barn som måtte ønske å delta – helt gratis. 

Jessheim Barnefestival ble første gang arrangert i 2008 av lekebutikken Kanutten på Jessheim Storsenter med ekteparet Lasse Aleksander Nilsen og Ida Nilsen i spissen. Siden har festivalen blitt en tradisjon her på Jessheim med fokus på veldedighet og de minste. 

 

 

Jessheim Barnefestival går av stabelen 15. og 16. juni.

 

 Overskudd til veldedighet  

- Dette er barnas dager med mye lek og moro. Samtidig som vi gir noe til barnefamiliene i området, får vi mulighet til å gi noe til barn som ikke har det så bra. Overskuddet går, som tidligere, til stiftelsen Sykehusbarn, sier initiativtaker Lasse. 

 

Lørdagen er det Idrettens dag hvor Storgata fylles opp av idrettslag fra hele kommunen. En fast del av festivalen der lag og foreninger viser seg frem og sine aktiviteter. I år kan dere også glede dere til en helt ny aktivitet, nemlig sykkelløp i samarbeid med G-sport.

 

- Alle får utdelt startnummer og det blir premie til alle som deltar. Dette blir veldig gøy, sier Erling Narmo på G-sport.

 

Meld dere på, ta med sykkelen og fest hjelmen – for her er det bare å tråkke på. For mer info om påmelding, sjekk Jessheim Barnefestival. 

 

 

Gled dere til masse flott og spennede underholdning. 

Sang, dans og magi

I mens klovnen Knerten kjører på med komiske sprell, skaper tryllekunstneren VirrVarr magi. Sjørøverne inntar scenen med sang og dans. Og den fantastiske MPGjr – vinneren, Thea Floer Kulseng, er tilbake og skal opptre med lokale dansere fra Jessheim.

 

I tillegg blir det besøk av mange andre spennende gjester som søte Sylvanian Kanin, tøffe Ninjago Kai og flere kule karakterer fra Star Wars. Glem for all del ikke at Peppa og Georg kommer søndagen – Nøff nøff!

 

Velkommen skal alle være!

 

 

Klovnen Knerten er klar for masse sprell.

 

 

Få med dere magisk underholdning av tryllekunstneren VirrVarr. 

 

 

Fantastiske MPGjr – vinneren, Thea Floer Kulseng opptrer med lokale dansere.

 

Sist endret - 30 mai 2019
Jessheim footer Retargeting