Meny
 

Dette plagget er barnehageansattes favoritt!

Barnehagepedagog: - Mange foreldre er flinke og sender dette plagget med i barnehagen! Med vindfleecejakken fra Polarn o. Pyret er barna komfortable både en vindfull vårdag og en kjølig sommerkveld. Både barnehageansatte og småbarnsforeldre elsker det! Har du den i skapet?

- Ja, vindfleecejakken er veldig populær blant oss barnehageansatte, spesielt om våren. Ytterplagg som er vannavstøtende og vindtette er geniale, ler Vibeke Sletten, pedagog i barnehagen Noahs Ark i Sandefjord.

Hun er ikke overrasket over at vindfleecejakken er Polarn O. Pyrets mest populære plagg, og at både småbarnsforeldre og barnehageansatte har vindfleecejakken som favorittplagg. 

 

- Mange foreldre er flinke og sender med barna vindfleecejakke, og om våren når det er varmt, men vått ute, fungerer den supert som ytterjakke sammen med vanntett skallbukse. Vindfleecejakken og den vanntett skallbuksen er nesten som barnas våruniform å regne! For vått er det ofte er om våren, selv om sola titter frem, fastslår Vibeke. 

 

 

 

To jakker i én!

På solfylte vårdager er den vindtette vindfleecejakken perfekt som ytterjakke selv om vårlufta er skarp. Samtidig fungerer den som varmende mellomlag under skalljakken og parkdressen på kjøligere dager. 

 

- Et barn som er tørt og varmt, og samtidig har det komfortabelt er et lykkelig barn. Når vi er ute og sola plutselig kikker frem en vårdag, må vi på kort tid kle av et titalls barn. Om barna er kledd for skiftende vårvær med en vindfleecejakke under skalljakken, er det supert for både barna og oss, sier Vibeke.

 

 

Fest den til skalljakken!

Den unike Polarn O. Pyret knappeløsningen inni gjør det mulig å feste jakken i for eksempel en skalljakke. Glidelåsen er tildekket øverst for å beskytte hake og kinn mot gnissing.

 

- Enkle løsninger er kjærkomne for oss barnehageansatte. Knappeløsningen i Polarn O. Pyrets vindfleecejakke gjør den enkel å kneppe sammen med skalljakken, og plutselig har vi én jakke i stedet for to å kle på. Klart vi liker det, smiler Vibeke. 

 

Polarn O. Pyrets vindfleecejakke er vindtett og puster godt. Jakken har en vannsøyle på 3 000 mm, og tåler yr og småregn. Det gjør den til en genial overgangsjakke gjennom lunefullt vårvær. På bildene ser du vindfleecejakke og skalljakke i glade farger fra Polarn O. Pyrets vårkolleksjon 2016.

 

Fakta om Polarn O. Pyrets vindfleecejakke

  • Vindfleecejakken er en vindtett fleecejakke til barn som puster godt.
  • Jakkematerialet er Vanntett med en vannsøyle på 3 000 mm.
  • Den unike Polarn O. Pyret knappeløsningen inni gjør det mulig å feste jakken i for eksempel en skalljakke. 
  • Reflekser er synlige fra alle vinkler på både vindfleecejakke og skalljakke.

Barnehagepedagogens topp tre ønsker! 

 Vibeke Sletten, pedagog i Noahs Ark. 

  1. Send med slitesterke klær som som tåler lek og som barna kan bevege seg i. 
  2. Vindfleecejakken er en genial overgangsjakke som også tåler regn! Alle barnehageansatte liker vindfleece! 
  3. Merk tøyet med barnas navn! Alle Polarn O, Pyrets klær har egen merkelapp for navning. 
Sist endret - 18 april 2016

Relaterte butikker

polarn_butikkside
Jessheim footer Retargeting