Meny
 

Spill på brett - uten nett!

Brettspill!

Brettspill er veldig hyggelig og sosialt for både små og store! Hva er vel morsommere enn artige spill som både får frem glede, vinnerinnstinkt og temperament i noen og enhver!

 

 Digital detox

Hver eneste dag forholder vi oss til mengder av informasjon gjennom små skjermer, både på jobb og hjemme. De unge er påkoblet fra de står opp til de sovner. Ikke rart vi føler oss mer og mer stresset.

Å logge av og spille et brettspill eller kortspill er ikke bare en koselig aktivitet, men får oss til å roe ned og ta oss tid til å småprate med hverandre. Faktum er at brettspill blitt veldig populært igjen, og salget av de klassiske spillene øker stadig. Foreldre er opptatt av aktiviteter som familien kan samles om og at de får mulighet til å snakke med ungene sine. Vi ønsker en «digital detox» for både store og små, og hva er vel morsommere enn artige spill som både får frem glede, vinnerinnstinkt og temperament i noen og enhver!

 

Gamle klassikere er populære!

Norli forteller at et av de mest solgte brettspillene akkurat nå, er «Den forsvunne diamanten».  Klassikeren «Monopol» kommer stadig i nye utgaver, men spillet er det samme; kjøp de riktige eiendommene, bygg hus og hoteller og krev dine motspillere for leie. Du verden så mye morsommere det er å være rik enn fattig i dette spillet! Det er også mange år siden «Mastermind» dukket opp, et spill for 2 hvor det gjelder å avsløre den andres fargekode på færrest mulige forsøk. Her gjelder det å tenke smart og logisk.

 

Den forsvunne diamanten 299,- hos Norli Mastermind 429,- og Monopoly 399,- hos Ringo Kanutten

 

Spill som hever temperaturen i stua!

Ikke alle spill går like rolig for seg! Noen spill kan lett sette sinnene i kok, mens andre får opp adrenalin og stressnivå hos spillerene. «Bluff» er spillet der du lyver, lurer og gjetter. Den som bløffer best, vinner spillet. «Ubongo» er brettspillenes svar på Tetris, og spillet er like enkelt som det er intenst! Oppgaver skal løses raskt, og her kan lillebror på 9 lett slå sin smarte pappa! «Risk» er en nærvepirrende kamp om verdensherredømmet, og er perfekt for de modige og dristige. Er du tøff nok i kampen mot dine medspillere?

 

 Bluff (499,-) nå 249,50 hos Ark Ubongo 599,- hos Norli og Risk 599,- hos Ringo Kanutten

  

Sett samarbeidet på en prøve!

Hvor god lagspiller er du?  Har du prøvd å spille på lag med kjæresten i «Alias»? Spillet kan sette de beste partnere på en prøve, men sjansen er også stor for at det blir mye latter og moro! Jo sterkere konkurranseinnstinkt, desto hissigere blir man! «Ryktet går» er spillet hvor det bare blir morsommere jo dårligere dere samarbeider. Garantert høy latterfaktor!

 

 Ryktet går (599,-) nå 399,50 og Alias (399,-) nå 199,50 hos Ark

 

Morsomme spill å ta med på reise

Hvorfor ikke ta med morsomme spill når man reiser bort også? En bok er vel og bra, men så mye morsommere det blir for alle med et engasjerende spill! «Story Cubes» er spillet der hver deltager knytter bildene på 9 terninger sammen til en historie. Her er det ingen vinnere, bare morsomme, triste eller rare historier. I «Black Stories» skal gåter om bisarre dødsfall løses. Spillet inneholder 50 makabre mysterier som alle er hentet fra ulykker som faktisk har skjedd i virkeligheten! Litt mindre grotesk er spillet «Gruble» som går ut på å komme på ord ut fra forbokstaver og emner. Jo flere unike ord du kan komme på, desto flere poeng!

De fleste liker vel å spille kort, men så husker man ikke alltid de artige spillene! Er du en av dem? Da er den lille esken med kortstokk, spillpenger og reglene for 10 gode kortspill midt i blinken.

 

 Story Cubes 199,- og Black Stories 199,- hos Norli Gruble 149,- og 10 kortspill 129,- hos Ringo Kanutten

Sist endret - 04 mars 2016
Jessheim footer Retargeting