Meny
 

La det skinne!

blogg_ladetskinne

 

Snart er 17. mai her, finstasen skal frem og barna skal gå i tog. Dette er dagen da alt bør være rent og pent, bunadssølvet må være blankt og bilen nyvasket! Vi har samlet noen tips for å gjøre festdagen skinnende!

 

Blank i lakken

Bilen skal jo være nypusset og fin til nasjonaldagen! Spar tid og la fagfolk gjøre jobben for deg mens du selv er på senteret og handler. En grundig lakkrens og poliering er bra for å fjerne vinterens vegsalt, og gjør bilen enklere å holde ren utover sommeren.

 

Blank uten polering?

Et alternativ til å polere bilen flere ganger i året, er behanlinger som Perma-Shine.
Perma-Shine er en anerkjent lakkbeskyttelse som motvirker oxidering og aldringsprosessen, samt øker lakkens motstandskraft mot påkjenninger som en billakk normalt utsettes for. Behandlingen får virkelig bilen til å skinne, og gjør vask og vedlikehold enklere. Med 5 års garanti.

 

HandzOn tilbyr det meste til din bil! Alt fra enkel utvendig vask til full shining både inn- og utvendig, lakkbehandlinger med garanti. De selger også nye dekk og felger til konkurransedyktige priser, og skifter selvfølgelig dekk for deg. Du finner HandzOn i parkeringshuset med innkjøring fra Ringveien ved Jessheim stasjon.

 

Ekstra 17. mai-fin bil!

Med ren og blank bil blir det ekstra flott å feste på et bredt sløyfebånd! Du finner 17. mai bånd som fint kan brukes på biler hos Nille.

 

 

 

På kjøretøyet skal småfolk kjennes

Klart minstemann også skal ha ren og fin vogn til 17. mai!  Babyshop har gode produkter for både rengjøring og impregnering av barnevogner. Støv og smuss bør tørkes av jevnlig, og hjulene bør vaskes og smøres hver 3. måned eller ved behov. Men til nasjonaldagen kan det jo passe å stase opp vognen litt ekstra. Et 17. mai-flagg med feste for vogn er smart, så faller det ikke av. Vi falt også helt for den søte solskjermen fra Tinkafu- for vi ønsker oss jo selvfølgelig strålende vær denne dagen!

 

 

 

Hold skoene dine like fine - lenge!


Med noen få minutters innsats av og til, vil skoene se ut som nye veldig lenge! Å ta godt vare på dine favorittsko er smart, og Bianco har sin egen serie med super skopleie! 

Combi Cleaner renser og fjerner alt som er på skoene, åpner porer og gjør klart til etterbehandling med skokrem. Combi Cleaner kan brukes til ALT. Blankt skinn, semsket skinn, ja til og med sofaen. Bruk klut til blanke sko eller gummibørste til semket skinn.

Leather Cream brukes som vanlig skokrem, og gir behandling til skoene. Den henter frem de opprinnelige pigmentene, og gir skinnet ny glød. Nøytral kan brukes til alle farger, mens sort Leather Cream gir perfekt resultat for sorte sko.

Water Protect er en impregneringsspray. Bruk den som første behandling på nye sko, eller på sko du har renset og behandlet med skokrem. Da beskyttes skoene ekstra mot både vann og smuss.

Sist endret - 08 mai 2017
Jessheim footer Retargeting