Meny
 

Vinteraktiviteter

Familie som aker ned en bakke

Enten du liker å gå på ski, skøyter, ake eller kanskje ta en tur på kino - det finnes mange muligheter for deg som bor på Jessheim. 

Ikke alle er født med ski på bena! Kanskje du heller vil finne fram skøytene og ta en tur til Jessheim is- og flerbrukshall? Åpningstider og info om ishallen finner du her!

 

Om du foretrekker en skitur, kan det være greit å vite hvor man finner gode skiløyper og hvordan føreforholdene er. Løypekart og føreforhold finner du her!

 

Hvilke filmer som går på kino akkurat nå ser du her!

 

Malerskrin 249,- Ark Johaug allround thermo hansker 399,- Hockeyskøyter 579,- Kunstløpskøyter 299,- Bjørn Dæhlie pannebånd 129,- G-sport  Bok 169,- Norli GoPro Hero+ LCD Vanntett actionkamera med pekeskjerm 2690,- Teknikmagasinet 

Lek i snøen!

Pakk en presenning i sekken og ta med deg unger og venner til Nordbytjernet. Sett dere sammen på presenningen og test bakkene rundt tjernet. Her kan det gå fort, så pass på så dere lander trygt!

 

 

Lag islykter

"Moseplassen" viser flere fine tips og fremgangsmåter her!

 

Lag snøfyrverkeri

Hvis det blir kaldt i vinterferien, minst minus 10, kan du lage snøfyrverkeri!

Kok opp ca 2 liter med vann. Finn en kopp med hank som ikke blir varm. Kle på deg yttertøy og ta med kjelen med kokende vann på trappa. Fyll koppen med varme vannet og kast det varme vannet ut i lufta. (Pass på at ingen står i veien) Se hva som skjer! Jo kaldere det er, jo mer ser det ut som fyrverkeri. Vannet detter ned som snø.

Sist endret - 15 august 2018
Jessheim footer Retargeting