Meny
 

Lunsj, middag eller bare litt småsulten?

Vi har 21 spisesteder å velge mellom, og vi guider deg igjennom utvalget fra A-Å!

Bakeri Aanerud byr på alt fra deilige kaker til nysmurte

baguetter eller fersk salat. Deres spesialitet er personlige kaker på bestilling. Bakeri Aanerud fokuserer på håndverk og kvalitet. Bakeriet ble etablert i 1921, og oppskriftene fra den gang er fortsatt i bruk .

 

Bakeriet er en populær kafé med en variert og velfylt disk. Her får du alt fra napoleonskake, boller og skolebrød til baguetter, rundstykker og foccacia.

Godt utvalg i brød og kaker.

Bakeriet har to avdelinger hos oss; en i Skovly og en i Fakkelsenter-delen.

bakeriet.net

 

Bao Bao tidligere Dynasty China Restaurant har endret navn og pusset opp lokalene. Bao Bao har en rikholdig meny med fristende retter til gode priser. Kinamat er noe de aller fleste liker! Inngang fra Storgata/Torget.

baobao.no

 

Big Bite serverer nysmurte subs, salater og

wraps. Raskt, godt og enkelt for folk i farten!

bigbite.no

 

Bowlers Restaurant & Bar fokuserer på god mat og godt drikke, med det beste av norske råvarer! De har en spennende cocktail meny, med alt fra gamle klassikere til egne signaturdrinker og tilbyr også et bredt utvalg øl og vin.

bowlers.no

 

Burger King har alt fra Whopper til Nice Price burgere hvis du bare er litt sulten, milkshake og andre fristelser. Barnevennlig med eget lekerom!

burgerking.no

 

Hos Castello kan du nyte alt fra en romantisk helaften til tapaskveld med vennegjengen! Fristende meny for både deilig lunsj og flere retters middag! Oppvarmet uteplass.

castello-jessheim.no

 

Ciao Bella er en populær restaurant midt i hjertet av Jessheim Storsenter. Med smaken fra Italia serverer de alt fra salater, smørbrød, suppe og omelett til pizza, bruschetta og pasta.

Lyst og trivelig med panorama utsikt!

ciaobella.no

 

City Sushi & Thai har sushibar og thai kjøkken med

velsmakende fersk Sushi og autentisk Thai mat.

Du får de lekreste sushiretter tilberedt og designet av egen dyktig sushi-kokk. Du får også deilig thai mat som smaker slik den gjør i Thailand. Gjør deg klar til en smaksfest! Inngang fra stasjonsiden.

Se film! 

csat.no

 

Domino's Pizza er verdens største pizzakjede og tilbyr takeout og hjemkjøring.

Bestill på tlf 03330, last ned og bestill via APP eller på nettsiden deres.

dominos.no

 

Egon har stort utvalg i lunsj, forretter, steaks, fiskeretter, pizza, tacoplatter, fajitas, hamburgere, salater og desserter – og selvfølgelig deres populære barnemeny. Stor, hyggelig oppvarmet uteplass.

egon.no

 

Hydranten er et populært møtested for Jessheim’s utelivsmennesker. Her kan du nyte gode drinker, høre musikk og se alt av sport og fotballkamper på storskjerm! Stor hamburgermeny.

Inngang fra Storgata.

 

Jordbærpikene preges av god service og blide medarbeidere. Nyt fristende matretter, grønne og friske salater, quiche, fersk pesto eller aioli – alt er tilberedt på stedet. Prøv en ferskpresset juice eller test en av de mange kaffedrikkene.

jordbarpikene.no

 

Kaffebrenneriet serverer espressobaserte drikker og svart kaffe fra kvalifisert barista. Til vår café au lait, cortado og våre øvrige drikker bruker vi kun den beste kaffeblanding. Ferske bakevarer leveres daglig fra eget bakeri!

kaffebrenneriet.no

 

 

Kaffemakeriet er en innbydende kaffebar ved Senterscenen. Her får du alle varianter av kaffe, bakevarer, stort utvalg av delikat iskrem og fristende konfektbiter!

kaffemakeriet.no

 

La Mocca er et hyggelig lunsjsted som serverer enkle lunsjretter som salater, varme panini og baguetter, samt herlige kaker til kaffen for å nevne noe.

 

Mirabel serverer deilige lunsjretter og stor a la carte meny. Absolutt et sted for å nyte et glass vin og en god prat i rolige og stemningsfulle omgivelser. Oppvarmet uteservering og inngang direkte fra Storgata.

mirabeljessheim.no

 

Peppes Pizza har en uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny. I tillegg til tradisjonelle og "udødelige" bestselgere, lanserer de hvert år nye og spennende produkter.

peppes.no

 

Starbucks Coffee tilbyr håndlaget drikke av utsøkt kvalitet. Nyt alt fra varierte espressodrikker til frappuccino og brygget te sammen med nystekte kaker og croissanter.

starbucks.no

 

Subway tilbyr deilige subs og salater med herlige grønnsaker, nybakt brød og mye godt tilbehør. 

subway.com

 

   

Sumo Restaurant tilbyr Asian fushion, som er en kombinasjon av forskjellige asiatiske matretter. Her kan du nyte både sushi og varmretter!

sumorestaurant.no

Jessheim footer Retargeting