Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-19

Kontakt

466 11 205 Send e-post

Etasjeplan

Plan 1

Christiania Glasmagasin er en landsdekkende butikkjede som fører et rikt sortiment innen kjøkken, glass og servise. Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. Christiania Glasmagasin er også eneste leverandør av varemerket Norgesglasset.

 

Med historie helt tilbake til 1739, har Christiania Glasmagasin tilegnet seg kunnskap og erfaring som de gledelig deler med sine kunder. Besøker du en av deres butikker blir du alltid møtt av serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg langt for å imøtekomme dine ønsker, og du vil raskt legge merke til den iboende lidenskapen for kjøkken, glass og servise.

Som medlem av Christiania Glasmagasins kundeklubb er du sikret unike medlemspriser, invitasjon til VIP-kvelder, tilgang på kampanjer og eksklusive nyheter før alle andre. Ikke medlem enda? Send CG til 2199, meld deg inn i butikk eller på deres nettsider: cg.no/kundeklubb.

 

Planlegger du bryllup? Da har du et genialt verktøy i Christiania Glasmagasins egen bryllupsliste – en enkel og utfyllende oversikt over brudeparets ønsker som oppdateres etter hvert som gjestene handler fra den. Bryllupslisten kan enkelt fylles ut i butikk, men foretrekker dere å sitte i fred og ro når dere fyller ut listen kan dere også enkelt opprette og endre listen på Bryllupslisten.no. Enkelt for gjestene – enkelt for dere! 

 

Alle som registrerer bryllupsliste hos oss får blant annet to vakre vinglass fra Hadeland Glassverk i serien Sentimento til en verdi av 689,- og 30% rabatt på alle gjenværende gaver på listen. Du kan se flere fordeler på Bryllupslisten.no.

 

Hos oss finner du gavene som vil glede i generasjoner!

 

Christiania Glasmagasin – for folk flest til hverdags og fest!

 

Velkommen innom en av våre butikker for en hyggelig handel!


Følg oss på instagram: @cgnorge og @cgbryllup

 

 Vi fører også: Christiania 1739, Nachtmann, Norgesglasset, Victorinox

Merker:

Butikkategori:

Jessheim footer Retargeting