Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 10:00 - 19:00
Søndag Stengt
Nikita Hair

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Kvinnelige og mannlige modeller for Nikita

Om Nikita Hair

Nikita Hair er Nordens største frisørkjede, grunnlagt av Inger Ellen Nicolaisen i 1984. Vi har dyktige frisører i over 100 salonger i Norge og Sverige, og gjennom 35 år med hår har vi hatt flere millioner kundebesøk. Drop inn eller book time når det passer deg hos en av våre dyktige frisører. 

Våre dyktige frisører over hele landet står hver dag klar med saks, kam og gode råd for å gi kundene den beste opplevelsen. Hos oss får du det har behov for uansett alder, om du har mye eller lite hår, langt eller kort hår; om det er den gode hodebunnsmassasjen, en enkel klipp, en trendy klipp, en ny farge, striper, oppfriskning av eksisterende farge, oppsett, eller enkel styling til festivalen. Vi er opptatt av at du skal få en god frisøropplevelse og en frisyre som passer akkurat deg!

Vi har et bredt utvalg av profesjonelle hårpleieprodukter fra: Sebastian, Wella Professionals, Maria Nila, Kevin Murphy og MoroccanOil, samt vårt eget merke, Eleni & Chris, som har skjønnhetsprodukter basert på unike og rene skandinaviske ingredienser tilpasset nordisk hår.

Våre elektriske produkter er fra merkevaren GHD.

Bestill frisørtime på nikita.no.

Sayso har blitt Nikita Jessheim. Vi er de samme dyktige frisørene og vi tilbyr den samme gode kundeopplevelsen.

Hos oss får du det du har behov for uansett alder, uansett mye eller lite hår, langt eller kort hår; om det er den gode hodebunnsmassasje, en enkel klipp, en trendy klipp, en ny farge, striper, oppfriskning av eksisterende farge, oppsett, enkel styling til festivalen. Vi er opptatt av at du skal få en god frisør-opplevelse og en frisyre som passer akkurat deg!

Kart

Beliggenhet

Plan 1

På nett

Aktuelle merkevarer