Meny
 

Julegavetips til henne

Nærbilde av dame med gullsmykke rundt halsen

Leter du etter julegavetips til kjæresten? Da har du kommet til riktig sted. Her får du noen tips som gjøre det lettere å navigere i mulighetenes jungel.

Slik lager du hjemmelagde julegaverÅpningstider

Den sikre gaven

 

Du har vel hørt før at diamanter er enhver jentes beste venn, og selv om det er overdrevent finnes det likevel en sannhet i det. Det vil si  det behøver ikke å være diamanter, men smykker har en tendens til å gjøre oss kvinner litt mo i knærne.  

Ser hun en firkantet, liten, hard boks under juletreet gjør nok hjertet umiddelbart et ekstra hopp.

  

Alternativene er mange. Du kan gi henne et smykke, en klokke, et armbånd, ørepynt eller en ring.

Hvis du ikke har helt oversikt kan det være lurt å ta en titt i smykkeskrinet hennes. Bruker hun mest sølv eller gull – og foretrekker hun enkelt eller ekstravagant tilbehør?

 

Har du kartlagt disse to punktene er du godt på vei og klar for julegavehandelen.

 

Fra den oppmerksomme

 

Imponer med å gi henne noe hun ønsker seg eller har behov for. Selv om hun ikke har skrevet ned en ønskeliste, er sannsynligheten stor for at hun har en mental ønskeliste. 

 

Tenk deg nøye om. Har hun nevnt noe hun trenger eller kunne tenke seg i det siste? En av de beste gavene man kan få, er noe man virkelig har ønsket seg som man ikke forventer.

 

Kanskje hun ønsker deg noe til hjemmet; en kaffemaskin, nytt servise eller et kjøkkenredskap?

 

Eller hva med en gryte? Gi henne en Le Creuset gryte som kan brukes til så mangt. Den fleksible støpejernsgryten kan brukes til å ovnsbake brød og boller, og egner seg like godt til å langtidskokte retter som Boeuf Bourguignon.

 

Legg oppi et gavekort på x-antall romantiske middager fra deg til henne. Har du noen spesialrett retter du er ekstra god på kan du friste med menyen du skal servere.

Er du helt tom for ideer kan du også forhøre deg med venninnene hennes for å få tips. Eller hva med å lage en hjemmelagd julegave?

TIPS!

Dersom du gir henne en myk gave: Putt det i en eske slik at det blir lettere for deg å pakke inn. I tillegg blir det vanskeligere for henne å gjette hva det er, dersom hun smugtitter under treet.

 

Hverdagsluksus

VITA har et bredt utvalg av velværeprodukter du kan gi til din utvalgte. Hva med å kjøpe en eksklusiv håndkrem (1) eller et ferdig gavesett?Gavesett fra Korres (2) inneholder både dagkrem og nattkrem, og passer til hun som har en normal eller kombinert hudtype. 

 

Hudpleie- og velværeprodukter kan være skikkelig luksus. Setter man av tid til det, er duftlys, håndkrem, hudkrem, hårprodukter og parfyme produkter som gir oss en liten pause i hverdagen.

 

Det skal nevnes at ikke alle produktene oppleves som luksus. En hudkrem fra dagligvarebutikken er ikke det samme som en roseduftende krem fra Lancôme. Ta en sniktur innom baderomshyllen hennes og ta bilde av eller skriv ned navnet på produktene. Sjekk hvilke produkter som begynner å gå tomme og erstatt disse med nye produkter.

 

Du kan også gjøre gaven enda mer romantisk ved å legge ved en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Du kan tilpasse kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde

 

 

1. Luxury Hand Cream fra VITA  59,- / 2. Korres Wild Rose dag- og nattkrem fra VITA  399,- / 3. Camilla Phil Badebomber fra VITA 199,-

Gaven med valg 

Dette gavetipset er til deg som egentlig vil gi henne en veske eller et lekkert antrekk, men synes det med størrelser og shopping er veldig vanskelig. Gir du henne dittgavekort.no så kan hun ta seg en tur på senteret og handle akkurat det hun vil ha. Vil du gjøre gaven romantisk kan du gjøre deg flid med innpakningen. Gjem gaven i en luregave eller pakk kortet inn i en stor tom eske. Kom innom senteret for å kjøpe gavekort, eller bestill kortet med eget design her

Du finner årets julegaver hos oss! Sjekk våre åpningstider her.

 

Vi tar forbehold om varierende vareutvalg og utsolgte varer.

Sist endret - 20 oktober 2019
Jessheim footer Retargeting