Rituals

Assisterende butikksjef - Jessheim Storsenter

Rituals i Jessheim Storsenter søker en assisterende butikksjef!

Jobb-beskrivelse

Rituals i Jessheim Storsenter søker en assisterende butikksjef!

DIN ROLLE

Du spiller en viktig rolle for å sikre at våre kunder skal få en hyggelig og avslappende stund hos oss. Ved å tilby te, svare på spørsmål om våre produkter og introdusere dem til vannøyen, gir du dem en betydningsfull opplevelse med en personlig touch.

OPPGAVER

Som assisterende butikksjef informerer du våre kunder om produktene og Rituals' filosofi. Du hjelper til med visse kvalitets-og administrative prosesser i butikken og for å utvikle din kunnskap får du grunnleggende utdanning gjennom Rituals Academy. Du er videre ansvarlig for oppgaver i butikksjefens fravær, som drift av butikken, lagerhåndtering og ledelse. Du rapporterer til butikksjef, som er din mentor og som hjelper deg med din utvikling.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som har erfaring innen butikkarbeid og som har en genuin interesse for skjønnhet og kosmetikk

Har du erfaring innen hudpleie og/eller make up er det et stort pluss

Det er viktig at du snakker flytende norsk og behersker engelsk

Arbeidet krever at du behersker Office-pakken

Du er 18 år eller eldre

Vi tror sterkt på et 'lead by example' og at våre ledere er 'hands on' ute på gulvet sammen med sitt team. Videre er du opptatt av å være 'best in class' i ditt arbeid. Du er fleksibel, engasjert og drives av å skape meningsfulle øyeblikk for våre kunder. I tillegg til dette så er du en lagspiller som er tilgjengelig for din butikk og dine ansatte, og du kan arbeide i intensive perioder for eksempel ved juletider.

HOVEDOPPGAVER:

Kvalifikasjoner

HVORFOR SKAL DU VELGE RITUALS?

Rituals er et innovativt selskap i vekst der vi legger vekt på at både våre kunder og ansatte skal få en god opplevelse. Dette gjør vi ved at vi alltid søker etter autentiske mennesker som ønsker å vokse. Vi tilbyr derfor våre ansatte gode utviklingsmuligheter, herunder ulike kurs i blant annet hudpleie, makeup og salg og service. På denne måten blir vi 'best in class' og kan gi våre kunder en meningsfull opplevelse.

Rituals tilbyr videre en spennende i vår butikk. Du får en innholdsrik utdanning gjennom Rituals Academy for å utvikle din kunnskap om selskapet, våre produkter samt salgsteknikk. Vi tilbyr deg et inspirerende og serviceinnstilt arbeidsmiljø. For å introdusere deg for Rituals har vi et oppstartsprogram som heter Get Ritualized, som hjelper deg å komme i gang når du begynner din karriere hos oss.

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikksjef
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Fulltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen