Change Lingerie

Change Lingerie søker butikkleder!

Vil du være med på Change-reisen og bli butikklederen på CHANGE Jessheim?

Vi åpner butikk på Jessheim Storsenter og er nå på utkikk etter butikkleder

CHANGE kommer til Jessheim Storsenter til høsten og er nå på utkikk etter butikkleder til vår nye butikk. Vil du være med på Change- reisen og bli butikklederen på CHANGE Jessheim?

Hos CHANGE Lingerie gjør vi mye mer enn å selge undertøy. Med våre 88 bh-størrelser, vakre design og unike kundeveiledning, skaper vi en bekvem atmosfære hvor kundene kan finne akkurat riktig undertøy som matcher deres ønsker. Dette har allerede gjort oss til en ledende undertøyskjede i Skandinavia.

Vi har ambisjoner for fremtiden og vil ha DEG med på laget

I CHANGE vil du ikke kun drive butikken. Som butikkleder hos CHANGE Lingerie, vil du bli en del av vår oppgave å hjelpe våre kunder til å føle seg komfortable og vakre i våre produkter, uansett størrelse. Du spiller en nøkkelrolle, og har ansvaret for at kundene forlater butikken med en unik og eksepsjonell opplevelse. Både når du selv tar imot kunder, så vel som når teamet ditt møter dem.

Du vil også sikre at teamet ditt når butikkens salgsmål. Dette oppnås ved å være et godt eksempel, motivere og trene teamet ditt ukentlig. Du skal kunne utvikle ditt team ved månedlige evalueringer og oppfølging. Ved salgsledelse sikrer du at butikken møter sine salgs- KPI’er. Du skal også utføre daglig drift, inkludert planlegging.

Du vil selvfølgelig motta massevis av støtte og opplæring i våre systemer og verktøy av svært dedikerte regionsledere og salgstrenere. Du vil få en flott mulighet til å utvikle dine lederevner og kunne sparre for utviklingen videre.

Kan du lede, selge og skape en god atmosfære?

Vi søker en person som har erfaring som leder i en prestasjonsinriktet miljø. Du har skapt resultater gjennom å motivere og inspirere ditt team med din personlighet og gjennom å vise dem veien.

For å blomstre hos oss, bør du være:

  • Dreven av å skape resultater gjennom både dine ansatte og gjennom egen innsats
  • Motivert av salg og føler deg komfortabel I en stilling med spesifikke salgsmål og som er genuint interessert i å få kundene til å føle seg spesielle.

Oppfyll dine karrieredrømmer i CHANGE

Vi vil by på muligheter for en spennende karriere med attraktiv lønn og mulighet til å bli partner om du har ambisjonen.

CHANGE legger vekt på å anerkjenne innsats og resultater. Som butikkleder vil du derfor bli en del av vårt partnerskapsprogram som skaper attraktive muligheter for personlig utvikling og lønn. Du kan lese mer om dette på change.com/no/career.

Er du klar for CHANGE?

Da gleder vi oss tll å høre mer om deg! Søk direkte via søknadslinken. Søknader sendt direkte på mail, vil ikke ikke bli tatt med i betraktning. Vi ser frem til å høre mer om deg og til å åpne vår nye butikk på Jessheim Storsenter.

CHANGE Lingerie er et fremgangsrikt og raskt voksende selskap innen detaljhandel og e-handel med base i Danmark. Vi designer, utvikler og produserer våre egne produktlinjer som selges fra ca. 280 spesialiserte CHANGE Lingerie konseptbutikker og e-handelsbutikker i Europa og Canada. Change Lingerie er markedsleder i alle de fire nordiske landene o utvides for tiden i Tyskland, Canada, Polen, Spania og Østerrike. Selskapet sysselsetter over 1.000 ansatte og gir årlige inntekter på 1,2 milliarder NOK..

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkleder
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen