Meny
 

Christiania Glasmagasin

Søker julehjelp!


Christiania Glasmagasin er blant Norges eldste og mest anerkjente handelsbedrifter. Siden 1739 har det vært et veletablert konsept som står for kvalitet og trygghet. I de senere år har Christiania Glasmagasin utviklet og fornyet seg til å bli en landsomfattende, moderne butikkjede med butikker over hele Norge. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, tilberedning av mat og innredning av hjemmet - en kombinasjon av tradisjonsrike produkter og moderne nyheter! Du finner et stort utvalg av glass, servise, kjøkkenartikler og gaver til enhver anledning. Vårt sortiment består både av velkjente varemerker og egne produkter som er laget spesielt for Christiania Glasmagasin. Det er vår historie, produktkunnskap og ønsket om å engasjere og skape markedet beste kjøpeopplevelse som gjør oss unike. Christiania Glasmagasin er for folk flest - til hverdag og fest!

 

Er du den beste til å jobbe i vår butikk? 

Til vår butikk Jessheim søker vi nå etter serviceinnstilte sesongmedarbeider/julehjelper. Stillingen vil vare fra oktober frem til slutten av desember/begynnelsen av januar. I tillegg til faste vakter vil det bli nødvendig at du er fleksibel til å ta ekstravakter ved behov.

 

Vi søker deg som har en utpreget serviceinnstilling med glimt i øyet, og som trives med salg og butikkarbeid. Du jobber etter våre verdier og sørger for at vi skaper markedets beste kjøpsopplevelse. 

 

Arbeidsoppgaver

·         Aktivt salgsarbeid

·         Varehåndtering og vareeksponering

·         Varetelling

·         Sikre at butikken er innbydende og selgende

·         Kasseoppgjør

·         Rutiner som delegeres fra butikksjef 

 

 Nøkkelkvalifikasjoner 

·         Salgsorientert

·         Erfaring fra salg/service, gjerne fra detaljhandel er ønskelig, men ikke et krav

·         Ansvarsbevisst og pliktoppfyllende

·         Trives med salg og butikkarbeid

·         Engasjert og blid

·         Over 18 år  

 

Å jobbe i butikk medfører spennende og varierte arbeidsoppgaver. Vi er en kjede i positiv utvikling som satser på våre medarbeidere i et trivelig og uformelt miljø.

Gode karrieremessige muligheter, og gunstig personalrabatt ordning. 

Lønn etter tariff.

 

Søknadsfrist snarest, kun søknader som sendes elektronisk vil bli vurdert.

Søk ved å følge denne linken og scroll deg ned til stillingen som gjelder for Ullensaker

Søknadsfrist: snarest!

Jessheim footer Retargeting