Meny
 

KAOS

Søker assisterende butikksjef!


KAOS SØKER EN UTADVENT ASSISTERENDE BUTIKKSJEF MED GLIMT I ØYET 

 

70 til 100 % , hva som måtte passe for rette vedkommende. For oss er det viktigere at DU er en person som brenner for resultater, butikk og egen utvikling. Samt har muligheten til å jobbe mye kveld.

 

Vår assisterende butikksjef har blitt forfremmet og trenger en høyre hånd i sitt daglige arbeid. Er dette deg?

 

Klesbutikken KAOS er de lokale egeneide multibrand-butikkene med passion for butikkdrift. Kjerneverdiene våre er kvalitet, allsidighet, opplevelse og service. I våre butikker finner du alt fra dress og formelle klær til jeans, t-skjorter og hverdagslige antrekk. Kaos er ikke bare butikken for menn som elsker mote, men like mye for mannen i gata som liker kule klær med god kvalitet og passform. Vi ligger på et høyt nivå innen kundeservice og merchandising. Vi fører en rekke kjente skandinaviske merker og er sentrale samarbeidspartnere for flere av disse.

 

Er DU klar for å utvikle KAOS Jessheim? Oppleve en innholdsrik hverdag med variert arbeid og samtidig være en del av vår spennende utvikling? Vi søker deg som er en storselger, med positiv energi som smitter, samtidig som du ønsker å utvikle deg i butikkfaget. 

 

Vi har vekst i en bransje som generelt opplever tøffe tider. Vi ønsker alltid å bli bedre, og ønsker din hjelp til ytterlige vekst. Hos oss har man gode muligheter og relativt frie tøyler til å ta del i og skape den utviklingen. Vi elsker gode og kreative forslag, men gjennomføringskraft er enda viktigere. 

 

Viktigst av alt: Vi er ett team med dedikerte og entusiastiske medarbeidere som brenner for å yte den beste servicen og uforglemmelige handleopplevelser til våre kunder. Samtidig som vi verdsetter det sosiale på en arbeidsplass. 

Du vil være en viktig brikke i vårt team og utviklingen av Kaos Jessheim. Du vil få oppleve butikkdrift fra innsiden, hvor du selv bidrar til å påvirke omfanget. Du deltar aktivt i butikkens daglige oppgaver og vil få egne ansvarsoppgaver. Det vil være en selvfølge at du får delta på noen innkjøp. For rette vedkommende kan jobben kombineres med studier, dog er en 70 % stilling minstekravet.  


Det kreves at du har passion til å holde butikken lekker og tiltalende hver eneste dag, året rundt -samtidig som du er resultatbevisst og alltid jobber hardt for å lykkes. 

  

Egenskaper:

- Du jobber målrettet mot budsjett og butikkens utvikling

- Du er engasjerende og effektiv

- Du er en god selger

- Du har gode ideer og er løsningsorientert

- Du overgår kundens forventninger 

- Du sørger for dynamikk og harmoni til produktene (Merchendising) 

- Du er det lille ekstra - hver dag 

- Du er ryddig og organisert 

- Du har høy arbeidskapasitet

 

For mer informasjon ta kontakt med: Jay Monge Mobil: 900 19 395 / jay@kbykaos.no eller se på vår instagram: KbyKaos eventuelt besøk vår hjemmeside. www.Kbykaos.no

Det anbefales sterkt å presentere seg muntlig via telefon, - Kun tilsendt søknad bør skille seg ut fra mengden i stor grad. 

Søknadsfrist: Snarest!

Søknad med CV sendes til jay@kbykaos.no

Jessheim footer Retargeting