Lampehuset

Lampehuset søker ekstrahjelp

Elsker du salg og kundeservice?

Lampehuset Jessheim søker ekstrahjelp som elsker salg og kundeservice

Vår flotte butikk på Jessheim ser etter nye lyse hoder til teamet. Vi trenger noen som kan jobbe 1-2 vakter i uka og annenhver lørdag.

Vi ser etter deg som liker å selge og som brenner for å gi kunden ekstraordinær service. Sammen med resten av teamet vil du være med på å gi kunden Norges beste handleopplevelse.

Våre viktigste resurser er alle våre fantastiske kollegaer som jobber, lever og brenner for det vi gjør. Vi vet at Lys Skaper Hjem, hver eneste dag. Derfor har utdanning og utvikling en sentral rolle i hverdagen våres.

Er du en konkurranselysten selger? Har du masse energi og engasjement overfor kunder? Har du et øye for interiør og detaljer? Ønsker du å være en del av et team som brenner for å levere Norges Beste Handleopplevelser, hver eneste dag?

Vi søker deg som har god erfaring fra salg og som viser energi og engasjement overfor kundene våre. Du har forståelse for at det er kundens opplevelse i Lampehuset Jessheim som avgjør om de ønsker å handle, og du ønsker å gi alle kunder Norges beste handleopplevelse.

Vi ser for oss at du:

  • Er serviceinnstilt og gir det lille ekstra for hver enkelt kunde
  • Er en dyktig formidler og relasjonsbygger
  • Har en "can-do-attitude" og alltid ser muligheter for salg
  • Kan jobbe selvstendig å representere Lampehuset som en sann ambassadør
  • Har konkurranseinstinkt og motiveres av å levere resultater og nå sine mål
  • Liker å lære samt dele din kunnskap og ferdigheter
  • Behersker norsk både muntlig og skriftlig
  • Arbeider godt i lag med andre
  • Du må ha fylt 18 år

Lys skaper hjem

I Lampehuset lever vi for å bistå hver enkelt kunde med å skape hjem med lys, så nettopp deres hjem blir akkurat som kunden ønsker og drømmer om.

Vi jobber ikke bare med salg i Lampehuset. Vi jobber med å skape hjem. Derfor setter vi ekstraordinært fokus på deg og din utvikling, så du kan sette ekstraordinært fokus på kundene våre.

Foruten salg og kundeveiledning er det å jobbe som butikkselger i Lampehuset en fysisk og aktiv jobb, hvor man alltid er i aktivitet, går, løfter, håndterer og monterer opp produkter.

Din oppgave blir sammen med teamet og alene å gjøre våre kunder fornøyde og alltid passe på at butikken ser flott ut. Vi brenner for å gi alle kundene våre en fullverdig Lampehus-opplevelse og Norges Beste Handleopplevelse.

ARBEIDSTID:

Arbeidstiden er innenfor butikkens åpningstid. I Lampehuset er det ekstra mye å gjøre i høysesong, du må derfor kunne jobbe mer i perioden september-desember. Det ligger i stillingen at du kan stille opp ved fravær og ferieavvikling.

ANNEN INFO:

Om arbeidsgiveren

Lampehuset har siden 1959 skapt norske hjem med riktig belysning gjennom sterk faglig ekspertise og bredt sortiment av tidsriktig design. Lampehuset er en av Norges førende aktører på det private belysningsmarkedet. Lys Skaper Hjem – og det har selskapet gjort i mer enn 60 år. Vi brenner for at kundene våre skal møte bransjens dyktigste selgere som gjennom høy faglig kompetanse innen belysning og salgsprosesser kan skape gode handleopplevelser hvor man ønsker å komme igjen og igjen. Fordi vi tror på at riktig lys gir ditt drømmehjem.

Om stillingen

Stillingstittel
Ekstrahjelp
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

Plan 1

Åpent i dag 10:00 - 21:00