Meny søker stengeansvarlig

Har du stor ansvarsfølelse og arbeidsmoral?

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte.

MENY Jessheim søker nå etter en ny stengeansvarlig. Denne rollen har ansvar for butikken på ettermiddag og kveld, og er kjøpmannens stedfortreder i hans eller hennes fravær.

Hvem er du, og hva skal du gjøre?

På hektiske kvelder med mange oppgaver som skal gjøres, er du den med ansvaret for butikken og de ansatte. Du vil ha en lederrolle overfor dine kollegaer og håndterer alle planlagte og uforutsette oppgaver som dukker opp i løpet av en dag. De vanligste oppgavene vil være varepåfylling i samtlige avdelinger, fremtrekk, kundebehandling og kassabetjening. Du må ha en sporty innstilling til oppgavene dine, for plutselig må du bistå i ferskvaren, håndtere butikktyver, hjelpe Fru Hansen med å bestille taxi eller plastre en finger som blør. Du liker å ha kontakt med mange mennesker og ser viktigheten av kundeservice.

Vi ser etter deg med stor ansvarsfølelse og arbeidsmoral. Du må være trygg på deg selv og kunne stå stødig selv i krevende situasjoner. Du er sistemann ut døra, og sammen med dine kollegaer forlater dere en strålende butikk som er klar til å åpne dagen derpå. Som stengeansvarlig må du kunne se helheten av arbeidet ditt, prioritere riktig og alltid levere ditt beste på jobb.

Denne stillingen passer godt for deg som kjenner til butikkarbeid og som nå er interessert i mere ansvar.

Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

ARBEIDSTID:

Arbeidstid er i hovedsak kveld og helg.

Tidspunktet for vaktene kan endres på sikt og det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.

Om stillingen

Stillingstittel
Stengeansvarlig
Stillingstype
Deltid
Omfang
ca 10% med mulighet for mer
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen

Plan 0

Åpent i dag 09:00 - 21:00