Christiania Glasmagasin

Sommervikar Christiania Glasmagasin

Er du den beste til å jobbe i vår butikk?

Christiania Glasmagasin er blant Norges eldste og mest anerkjente handelsbedrifter. Siden 1739 har det vært et veletablert konsept som står for kvalitet og trygghet. I de senere år har Christiania Glasmagasin utviklet og fornyet seg til å bli en landsomfattende, moderne butikkjede med butikker over hele Norge. Vi tilbyr kvalitetsprodukter i tidsriktig design relatert til bespisning, tilberedning av mat og innredning av hjemmet - en kombinasjon av tradisjonsrike produkter og moderne nyheter! Du finner et stort utvalg av glass, servise, kjøkkenartikler og gaver til enhver anledning. Vårt sortiment består både av velkjente varemerker og egne produkter som er laget spesielt for Christiania Glasmagasin. Det er vår historie, produktkunnskap og ønsket om å engasjere og skape markedet beste kjøpeopplevelse som gjør oss unike. Christiania Glasmagasin er for folk flest - til hverdag og fest!

HOVEDOPPGAVER:

Til vår butikk på Jessheim Storsenter søker vi nå etter en serviceinnstilt sommervikar til å jobbe gjennom sommeren, med mulighet for forlengelse for den rette.

Vi søker deg som har en utpreget serviceinnstilling med glimt i øyet, og som trives med salg og butikkarbeid. Du jobber etter våre verdier og sørger for at vi skaper markedets beste kjøpsopplevelse.

Arbeidsoppgaver

Aktivt salgsarbeid

Varehåndtering og vareeksponering

Varetelling

Sikre at butikken er innbydende og selgende

Kasseoppgjør

Rutiner som delegeres fra butikksjef

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Nøkkelkvalifikasjoner

Salgsorientert

Erfaring fra salg/service, gjerne fra detaljhandel

Ansvarsbevisst og pliktoppfyllende

Trives med salg og butikkarbeid

Engasjert og blid

Over 18 år

ANNEN INFO:

Å jobbe i butikk medfører spennende og varierte arbeidsoppgaver. Vi er en kjede i positiv utvikling som satser på våre medarbeidere i et trivelig og uformelt miljø. Gode karrieremessige muligheter. Lønn etter tariff. Søkere må være over 18 år.

Ved spørsmål til stillingen, kontakt butikksjef Kristin Karlsen på kristin.karlsen@cg.no

Søknadsfrist snarest. Søknader behandles fortløpende, og kun søknader som sendes elektronisk blir vurdert.

Søk via link HER og trykk på stillingen som gjelder for Ullensaker.

Om stillingen

Stillingstittel
Sommervikar
Stillingstype
Deltid
Omfang
Deltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen