Meny
 

Thune

Søker gullsmed/urmaker!Thune er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmaker bransjen med over 150 års historie for kvalitetshandel og service. I dag driver vi 17 butikker i de største byene i Norge. Våre medarbeidere er dyktige og engasjerte og vet hva som skal til for å skape gode handleopplevelser. Les mer om oss på www.thune.no.


Gjennom over 150 år har Thune skapt glede og begeistring med gaver til livets store og små merkedager. Våre medarbeidere er bevisste på denne viktige oppgaven for å gi alle kunder den beste service og kvalitet. Vi selger kvalitetsprodukter og samarbeider med ledende internasjonale merkevarer.

 

Thune Jessheim søker en voksen medarbeider, gullsmed/urmaker, til deltidsstiling. Erfaring fra serviceyrket er en fordel og du skal bidra til at hver enkelt kunde føler at vi finner det beste produkt til akkurat deres anledning.

 

Du må være hjelpsom, initiativrik og kreativ for at kundene skal bli fornøyde. Vi vil forvente mye, men samtidig tilby god opplæring og muligheter for utvikling.

 

Du er utadvendt og trives med kunder.

I tillegg forventer vi at du er positiv, nøyaktig og fleksibel.

 

Arbeidsoppgaver:
- Salg og kundeservice
- Orden og renhold
- Vareplassering
- Butikkprofilering

Arbeidstiden vil være variert, dag/ettermiddag/helg. 

Fleksibilitet er viktig i denne stillingen.

 

Lever søknad personlig i butikken eller send på mail til Jessheim@thune.no

Søknadsfrist: 1. mars 2020

Søknad med CV sendes til Jessheim@thune.no

Jessheim footer Retargeting