XXL søker deltidsansatte

Ønsker du å jobbe som selger innen sport og friluftsliv?

Vi søker nå deltid selgere til alle avdelinger på varehuset vårt på Jessheim.

I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge- Du elsker å vinne, hater å tape- Du er pliktoppfyllende og ærlig- Du er utadvendt og blid- Du er lærevillig- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. For å være best må man utvikle seg hurtigere enn konkurrenten. Det betyr at hverdagen til tider er hektisk i et godt arbeidsmiljø.

Som selger hos oss bør du ha en glødende interesse for varene du skal selge. Din oppgave er å gjøre vår kunde fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse.

Våre varehus er delt inn i 4 fagavdelinger, i tillegg til kasse og lagerfunksjonen. Det betyr at du vil jobbe i en fagavdeling og bli spesielt god på de produktene denne avdelingen selger.

Som deltidsansatt hos oss, er du like viktig som våre fulltidsansatte og vi ønsker dedikerte medarbeidere som har lyst til å bidra med kunnskap, salg og et godt arbeidsmiljø.

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Det er ønskelig at du kan jobbe både på dagtid, kveldstid og på helg. Kveld- og helgejobbing må påregnes

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.

Om arbeidsgiveren

XXLs visjon er å bli den foretrukne destinasjonen for sport og friluftsliv i Europa. Siden oppstarten i 2001, har XXL bygget opp en sportskjede med årlig omsetning på omtrent 10 milliarder kroner.

I dag har vi 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike. Vi har også Nordens største sportsbutikk på nett.

Tilsammen har vi mer enn 5.000 entusiastiske ansatte. Vi har lidenskap og kunnskap om sport, og vi bryr oss og tar vare på kundene, hverandre og omgivelsene rundt oss. Vi setter alltid kunden først! Vi ønsker at kundene skal merke at XXL ønsker dem velkommen, støtter og inspirerer.

Vi tilbyr kundene våre en unik kombinasjon av førsteklasses merkevarer, ekspertise, utvalg, tilgjengelighet og de beste prisene.

I XXL sørger vi for at alle typer sports- og friluftsutstyr er tilgjengelig for alle. Alt på samme sted. Vi tror dessuten at sport og utendørsaktiviteter spiller en viktig rolle i å samle mennesker. Uavhengig av alder, kjønn, hudfarge, geografi og økonomisk ståsted så kan alle delta i sport og friluftsliv og dele gleden. Det er derfor vi sier: All sports united. sports unite all.

Om stillingen

Stillingstittel
Selger deltid
Stillingstype
Deltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
22.05.2022
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Thomas Fjæran

Søk på stillingen

Plan 2

Åpent i dag 10:00 - 21:00