Morsdagsgaver i siste liten

Sønn ligger i sengen med mamma
Deilige dufter. Princess har deilige romdufter, duftlys og håndsåper. Dufter fra 99,90
Foto: Mester Grønn

Selv om vi har feiret morsdag siden 1918, kommer dagen brått på for mange. Vi har samlet de beste tipsene til morsdagsgaver for deg som er ute i siste liten.

Velvære og avslapping

Dette er dagen til å skjemme mødrene bort! Hud-, sminke- og velværeprodukter er noe mange damer har et relativt høyt forbruk av. Kjøp favorittproduktene hennes og gi henne tid til å nyte denne avslappende søndagen.

Ta en titt inn i baderomskapet hennes og se hvilke produkter hun begynner å gå tom for. Ta bilde av produktet og dra til senteret hvor du kjøper nøyaktig den samme. Kjøp gjerne med et magasin du vet at hun liker, så kan hun lese mens hun kobler av.

Blomster

Har du noen gang hørt historien om hun/han som angret på at de kjøpte blomster til noen? Ikke vi heller. Blomster er alltid en god idé. Dersom gaven også skal gis fra barn, kan en matchende tegning være midt i blinken. Eller hva med å lage blomstene selv!

Foto: Mester Grønn
Med et putevar i silke tar du vare på huden og håret ditt når du sover! En favoritt hos oss, utviklet i samarbeid med Marna Haugen (komikerfrue). Marna silkeputevar 50x70 cm 499,90 fra Princess // Ull er en av de mest miljøvennlige materialressursene vi har! En perfekt gave til den som er opptatt av bærekraft. Varme ullpledd fra 599,90,- hos Princess
T-skjorter med trykk 199,- hos Kappahl

Luksusprodukter til hjemmet

Gi henne noe som hun ikke unner seg i hverdagen. Da blir det nemlig ekstra gøy å få det. Gi nykvernet kaffe, en herlig olje til matlaging eller et duftlys til å sette stemningen. Kjøp et pent og behagelig sengesett, og gi gaven ferdig oppredd.

En kul t-skjorte

Gi henne en kul t-skjorte med print som varmer et hvert mammahjerte.

Gavekort

Gi henne muligheten til å kjøpe noe til seg selv uten å måtte betale for det med egne penger. Det kan vi love deg at hun vil ha! Visste du forresten at du kan velge utseende på kortet selv, og at det finnes alternativ som er tilpasset morsdag?