Personlige valentinsgaver til mannen

Kjærestepar ligger i sengen med pc og popcorn
Ny boxerbinge med friske print. 2 pk. Fra 400,- T-skjorten alle drømmer om. Organisk bomull, finnes i flere delikate farger. 400,- Alt fra Kaos

Gi mannen i ditt liv en personlig gave. Fyll opp kjøleskapet med hans favoritter, gi han et fripass eller personaliser en unik gave til han.

Fyll opp kjøleskapet

Fyll opp kjøleskapet med din kjæres favoritter. Siden valentinsdagen lander på en ukedag forslår vi at handler inn det han liker aller best; enten det er øl eller cola, et spesielt pålegg eller en favorittrett du kan lage til han. Fyll opp litt ekstra så han kan spare litt til helgekosen også.

For det lille ekstra: Led han til godsakene ved å feste post-it-lapper på kjøleskapsdøren slik at det former et hjerte. Skriv gjerne noen hyggelig beskjeder, komplimenter eller tanker på lappene.

«Get out of jail free»

Gi ham en morsom gave han kan bruke: Gi ham et knippe med frikort som kan benyttes når han vil slippe unna noe. Den kan brukes for å slippe oppvasken, å bli med i et selskap eller noe annet han gjerne vil unngå.

Pssst... Hvis du ikke våger å slippe kontrollen helt kan du spesifisere på hvert enkelt kort hva det kan benyttes til.Fyll opp skuffen med basic-plaggene han trenger

Basic-plaggene han trenger

Hvorfor ikke benytte anledningen til å hjelpe din kjære med å fylle skuffen med noen nye basic-plagg? T-skjorter, undertøy og sokker er plagg gutta trenger men som de sjeldent kjøper selv! Her kan du benytte anledningen til å hjelpe han med dette og samtidig fylle på med noe du selv liker. Vinn vinn!

Her er noen Valentines gaveforslag fra KAOS.

1. Bærekraftig handlenett til din bærekraftige mann 150,-

2. Ny boxerbinge med friske print. 2 pk. Fra 400,-

3. T-skjorten alle drømmer om. Organisk bomull, finnes i flere delikate farger. 400,-

Bærekraftig handlenett til din bærekraftige mann 150,- fra Kaos
Daniel Wellington Petite Ashfield - 32 mm klokke 1799,- hos Bjørklund // Longines Conquest blå 41 mm klokke 7690,- hos Thune // Smale mansjettknapper 2445,- hos Thune
Skulderveske Flapbag 13,3" skinn, House of Sajaco 1999,- fra Bagorama

Til fritiden

Gi kjæresten din en gave han vil ha, og ikke nødvendigvis noe han trenger. Kjøp for eksempel noe til hobbyen hans. Det kan være utstyr til kamera, plekter til gitaren hans, utstyr til den fotballinteresserte, et spill til PlayStation eller hodetelefoner til han som liker teknologi. Til sportsentusiasten kan våre sportsbutikker friste med noe for en hver smak.

Personlig tilbehør

Fortell han at du alltid har tid til ham ved å gi han en klokke; symbolet for tid. Gaven kan gjøres mer personlig ved å gravere en beskjed eller et symbol på baksiden av uret. Dette kan også gjøres på mansjettknapper, slipsnål, armbånd, et smykke eller en ring.

Du kan for eksempel velge å gravere initialene deres, en dato eller kanskje en forkortelse eller kode som har et spesielt sted i hjertene deres. Er han mye på reisefot kan du for eksempel gravere initialene hans på kofferten eller jobbvesken.