5 kule vårjakker til henne

Jakke fra Jean Paul hos Match (Foto: Match)
Halvlang quiltet grå damejakke
Donna Delia jakke fra MATCH (Foto: MATCH) // Quiltet vest fra VILA (Foto: VILA)
Marie Philippe Celeste trenchcoat fra Match (Foto: Match)
Rosa denimjakke
Dame med pastellfarget denimjakke
Rosa denimjakke "Mikky" fra Vero Moda // Pastellfarget denimjakke fra Cubus (Foto: Vero Moda og Cubus)
Blazer fra HM (Foto: HM)
(Foto: HM)
Hilda bomber jacket fra Gina Tricot (Foto: Gina Tricot)
Billie Bomber jacket fra Cubus (Foto: Cubus)
Dame med oversized skjortejakke
Oversized skjortejakke i lett børstet twill. Finnes også med ruter (Foto: HM)
Detaljer skjortejakke fra HM (Foto: HM)

Vårjakken skal ikke være for kald og ikke for varm og samtidig må den se bra ut

Med vår i luften og plussgrader på dagtid er det deilig å få av den tykke vinterjakken. Er på jakt etter ny vårjakke har du mye å velge i. Her har vi plukket ut noen favoritter

Quiltet jakke

En deilig vattert jakke med quiltet mønster og lett oversized passform. Den kan gjerne ha litt lange ermer som rulles opp og en hette som beskytter mot ruskete vær. Eller velg en vest du kan bruke over en tynnere jakke eller et strikkeplagg.

Trenchcoat

Trenchcoaten har alltid hatt en sentral rolle i motebildet. Den klassiske trenchen har knapper og dobbeltspenn. Lengden kan variere til både over og under kneet. Fargene varierer gjerne mellom sesongens fargepalett. Denne våren kommer trenchen fra Marie Philippe i beige og sort. To farger som passer til absolutt alt!

Denimjakke

Denimjakken får også en stor plass denne våren. I tillegg til klassikeren kommer den nå i deilige pasteller. Den kan brukes med matchende farget jeans eller over en kjole.

Blazeren

Blazeren går aldri av moten. Den kan være både med ruter og striper i tillegg til ensfarget. Er du ikke helt komfortabel med oversize-varianten, fortvil ikke! Blazeren er tilbake i alle varianter. Lange, korte, innsvingte og selvfølgelig oversized

Bomberjakken

I tillegg har vi bomberjakken som også er et must denne våren! Vattert og boxy eller klassisk og gjerne i et glossy stoff.

Skjortejakken

Skjortejakke eller storskjorte er en trend vi har sett en stund allerede og den fortsetter utover våren.

Vårens skjortejakker er litt tynnere enn de vi så i høst og vinter. Denim og cottontwill, men også med innslag av ull. Så her er variantene mange, noen tykkere og noen lettere.