Her er klærne han vil kle seg i nå!

Foto: Match
Foto: Match og Dressmann
Foto: Selected
Foto: Dressmann og Jack & Jones

På tide å legge de varmeste klærne på hylla, våren er i anmarsj og våre butikker bugner av vårens nyheter til herre.

I moteverden er det ingen årstid som er mer inspirerende enn våren. Dette er årstiden hvor vi legger bort varme og praktiske plagg og finner frem kule sneakers og vårjakke! Kanskje er du etter lang tid i covid-mood klar for å fornye garderoben med noen nye freshe klær denne våren?


Årets trender viser oss mye spicy, også til gutta. Skal man ta den helt ut finner du nå masse kult i knalle farger. Men husk at man ikke alltid trenger å dra den så langt. Mange holder på den klassiske stilen, og det skal man få lov til! I butikkene ser man nå masse klassiske og nøytrale farger til herre.

La oss begynne med en ting. Det er ikke til å stikke under en stol at mange menn sverger til det "trygge". Dette er også noe flere av våre butikker kan bekrefte. Det selges mye klær i blått, grått og jordfarger til herre. Ikke uten grunn tenker vi! Dette er klassiske og trygge farger som kan kombineres med det meste.

Men.....

Vårt råd er å ikke la deg gå i fella med å aldri tørre å utfordre det som er trygt. Prøv deg med et par kule nye sokker en tirsdag eller en fresh t-skjorte i en annen enn farge enn den du vanligvis bruker. Kanskje finner du en genser (gjerne i blått) men med en annen krage enn den du vanligvis kjøper. Våg og utfordre det som er trygt, og du vil bli overrasket over hvor gøy det kan være!

Maskuline pasteller

Når man først snakker om det trygge og klassiske. Ingen vårgarderobe er komplett uten jordfarger, duse pasteller og freshe jeans. Dette er noe som for de fleste hører våren til. Denne våren ser man mye av det vi kaller maskuline pasteller til herre. Dette er noe vi tror du kommer til å se mye av videre inn mot sommeren også. Slik er det gjerne, at trendene for våren følger oss mot sommeren men i en lettere og enda friskere utgave.

Foto: Match
Foto: Hennes & Mauritz og Jack & Jones
Foto: Jack & Jones og Carlings

Lag på lag

Lag på lag er en trend vi har sett en stund. Denne våren er intet unntak. Våren i Norge er som kjent en årstid med mange overraskelser værmessig. Derfor er det nok ikke uten grunn at dette er en såpass stor trend her til lands som det det er.

Om du ikke har fått med deg pile-trenden bør du forte deg i butikken. Disse plaggene rives ut av butikkhyllene og nærmest alle ønsker seg en deilig jakke eller vest i dette stoffet. De fleste produsenter er seg også bevist i bruken av råmaterialer og du finner som regel pile-klær i resirkulert plast! Kanskje ikke uten grunn at dette er så populært?

Jeans på jeans er også en trend vi tror du vil se mye av denne våren. Kombiner kule bukser av jeans med en skjorte eller jakke, også av jeans og du vil se ut som en million!

Foto: Selected
Foto: Selected og Jack & Jones
Foto: Boys of Europe og Dressmann

Farger

Denne våren kan det virke som at fargene vi ser i motebilde speiler motsatsen til et år i covid-isolasjon - nemlig inspirerende og kult! Både når det gjelder mønster, tekstiler og farger finnes det utrolig mye kult å velge i denne våren. Fargene som virkelig er "on fire" denne våren er oransje, grønt og lilla. Vi tror at man vil komme til å se disse fargene både i knalle varianter, men også i pastellene som tidligere nevnt. Watch out - colours is on its way!

Foto: https://www.goorin.com/ - Capser hos Kaos
Foto: Din Sko
Foto: Kaos og Match

Tilbehør

Miks og match med ulikt tilbehør. Vi blir aldri lei av å se på alt det kule tilbehøret man får tak i til gutta denne våren. Friske farger og maskuline detaljer er stikkord som beskriver årets tilbehør. Her kan du velge og vrake mellom det du liker best selv.

Capser

Har du fått med deg at trucker-capsen er tilbake? Selv om den har florert i motebilde til alle tider har den virkelig fått sin renessanse denne våren med capsene fra Goorin. Disse finner du hos Kaos.

Sko

Kule sneakers er alltid en sikker vinner når det kommer til vårmote. Miks om match ulike farger etter smak og behag. Vi synes et par hvite sneakers er helt på sin plass nå når våren er her!

Bilder og inspirasjon
Match
Bilder og inspirasjon
Dressmann
Bilder og inspirasjon
Jack & Jones
Bilder og inspirasjon
Selected
Bilder og inspirasjon
Kaos
Bilder og inspirasjon
Hennes & Mauritz
Bilder og inspirasjon
Carlings
Bilder og inspirasjon
Din Sko
Bilder og inspirasjon
Boys of Europe