Her er vårens største motetrender

Foto: Gerry Weber
Foto: Zizzi
Foto: Selected
Foto: Cebra og Zizzi

Våren banker på, og vi kan ikke vente med å vise deg årets nyheter!

Nå er tiden kommet for at vi endelig kan ta frem vårjakka! Eller enda bedre, oppgradere garderoben med nye freshe antrekk fra årets herlige vårkolleksjoner.


Et stikkord denne våren er farger, et annet er lilla. For uansett hvor vi snur oss er finnes det klær, sko eller tilbehør i friske farger og en eller annen form for lillafarge. Det er over alt! OG vi elsker det!!

I denne artikkelen skal vi ta deg gjennom noen av de viktigste trendene denne våren. La deg inspirere av våre butikker og deres fantastiske vårkolleksjon.

Farger

Som nevnt, denne våren er stikkordene farger og lilla. Fargene skal gjerne være i ulike pasteller eller i klare tydelige farger. Her gjelder det å finne din favorittfarge og virkelig kline til! Kjører du favorittfargen fra topp til tå kan dette funke både til hverdag og fest. Eller hva med en nydelig pastellfarget strikkegenser til et par deilige jeans - en trend de fleste kan like. Uansett hvilke farge som er din favorittfarge vil du finne den i en av våre butikker denne våren!

Foto: Match
Foto: Gina Tricot
Foto: Vila

Strikk

Strikkede plagg har vært i motebilde lenge med det gjorde virkelig sitt inntog under covid-perioden. Vi fikk rett og slett strikkedilla, noe som absolutt henger igjen denne våren. Vi finner igjen strikk i både kjoler og gensere. Bruk lag på lag og topp det hele med tilbehør i kule farger.

Klassiske farger

Hva om du virkelig ikke kan fordra sterke farger? Ingen problem, ensfargede og klassiske plagg henger fortsatt med i motebilde. Faktisk vil vi gå så langt som å si at det er dette de fleste velger. Det er ikke uten grunn at butikkene derfor bugner av nettopp dette om dagen.

Faktisk vil vi gå så langt som å si at det er dette de fleste velger!
Foto: Match
Foto: Gina Tricot og Only
Foto: Selected
Foto: Vila, Specsavers og Interoptik

Miniskjørt

90-tallstrenden er på full fart inn i motebilde igjen! Nå skal skjørtene være korte og lave skal vi tro de største motehusene. Vi kan bekrefte at skjørtene er på vei tilbake. Så gjenstår det å se om trenden tar oss tilbake til 90-tallets storhetstid. Vi gleder oss til å følge med!

Fra mini til XL

Selv om skjørtene skal være små er oversized-trenden fortsatt noe vi ser i butikkene. Blazere skal fortsatt være store og kombineres gjerne med vide bukser eller et kult skjørt. Både for trendsetteren og de som velger den mer klassiske veien er drakter noe man virkelig bør vurdere å investere i denne våren.

Tilbehør

Briller og solbriller er alltid et tilbehør som kan piffe opp et hvert antrekk. Ta en tur innom en av våre optikere og finn ditt drømmepar!

Bilder og inspirasjon
Cebra
Bilder og inspirasjon
Interoptik
Bilder og inspirasjon
Specsavers
Bilder og inspirasjon
Match
Bilder og inspirasjon
Vila
Bilder og inspirasjon
Only
Bilder og inspirasjon
Gina Tricot
Bilder og inspirasjon
Zizzi
Bilder og inspirasjon
Gerry Weber
Bilder og inspirasjon
Selected