Lekkert i lilla

Skjørt, topp og blazer fra Selected (Foto: Selected)
lilla bukse til dame
Zoey ankel dressbukse fra Bikbok. (Foto: Bikbok)
Blondekjole fra Selected (Foto: Selected)
hårklype lilla
Lilla veske
Lilla/blå marmor Johanna Hair Clip fra Gina Tricot fresher opp frisyren // Liten veske i imitert krodilleskinn med kort reim og glidelås. Passer perfekt til alle anledninger. Fra Cubus. (Foto Gina Tricot // Cubus)
Fra Selected (Foto: Selected)
Jakke fra Zizzi (Foto: Zizzi)
Genser fra Jack & Jones (Foto: Jack & Jones)

Årets farge er lilla!

Det sies at fargen lilla ofte er assosiert med ekstravaganse og luksus og den er omtalt som mystikkens farge. Den skal også ha en positiv effekt på humøret og styrke kreativiteten. Med andre ord; det kan ikke bli feil med lilla.

Lilla er også en farge de fleste kler og den kommer i mange nyanser! Den kan være både delikat og lys, til mørk og kraftig. Den er like fin på gutta som på jentene og ikke minst er det en farge for alle aldre.

Og nå flommer det av lilla klær og tilbehør i våre motebutikker. Du finner alt fra undertøy til ytterjakker. Vi synes alle trenger litt lilla i garderoben sin og har plukket ut noen fine favoritter som bør sjekkes ut!

Lilla er en lys (umettet) fiolett fargetone. Den frembringes gjerne ved å blande fiolett og hvitt pigment. For å få lilla ved subtraktiv fargeblanding blander mann blått og rødt. Mer blått gir fiolett, mens mer rødt gir purpur. Kontrastfargen til lilla er gult.

(Kilde: Store norske leksikon)

Lilla skjorte herre
Lilla hettegenser herre
Premium bomullsskjorte med stretch fra Dressmann // LOOPBACK RELAXED FIT HETTEGENSER fra Jack & Jones (Foto: Dressmann // Jack & Jones)
Lilla skjorte herre
Lilla hettegenser herre
Premium bomullsskjorte med stretch fra Dressmann // LOOPBACK RELAXED FIT HETTEGENSER fra Jack & Jones (Foto: Dressmann // Jack & Jones)